After work med quiz

Gothia Science Parks koncept After work med it-quiz är en populär yta för nätverkande. Det är en anspråkslös aktivitet där företagare och medarbetare träffas över en bit mat och tävlar i frågesport.

Förutom möjlighet till mingel och nya möten genomförs också ett tävlingsmoment form av en frågesport där företagen tävlar med och mot varandra. Frågekategorierna spänner över ett brett spektra av teman och kunskapsområden, allt från nyheter, sport och kultur till musik, IT, geografi och naturvetenskapliga ämnen.
After work med it-quiz är ett nätverkskapande arrangemang som vänder sig till företag i Gothia Science Park, associerade medlemmar samt företag och personer som är medlemmar i GSP:s IT-nätverk.
Lagen ska bestå av 2-6 personer. En del väljer att tävla under sitt företags flagg medan andra går ihop med ett ”grannföretag”.  Deltagande i aktiviteten kostar 99 kronor per person och då inkluderas mat, en dryck och quiz. Vinnande lag får ett mathäfte på Restaurang Orangeriet värt 850 kronor.

SKARABORGSPROGRAMMET 2.0

IT-Quiz är ett nätverkskapande arrangemang som är en del i satsningen på IT-nätverk inom ramen för Skaraborgsprogrammet 2.0. Programmet finansieras av Skaraborgs Kommunalförbund och Västra Götalandsregionen.