Boka 30 minuters Exportboost: Växla upp dina internationella affärer

Boka upp dig för att under en halvtimme träffa exportrådgivare och få individuellt anpassad support och konkreta erbjudanden om allt från finansiering av din exportaffär till affärskontakter utomlands.

Ska ditt företag ta steget och satsa på en ny marknad? Vill du börja exportera till ett nytt land? Den 14 november har du chans att få träffa några av Västra Götalands bästa exportrådgivare och få individuellt anpassad support och konkreta erbjudanden om allt från finansiering av din exportaffär till affärskontakter utomlands.

Exportboosten inleds med att du gör en kort presentation av företaget och era framtida mål. Du får därefter personlig återkoppling och en 20-minuters BOOST med konkreta tips och vägledning för dig och ditt företag. Det kan till exempel röra sig om val av bästa marknad för er satsning, finansiering av er exportaffär eller säljkanaler beroende på marknad. 

Anmälan

Anmäl ditt intresse genom att skicka e-post till kontaktperson Moa Boéthius Lind, Västra Götalandsregionen. I samband med att din intressanmälan mottas kommer du att få ett formulär att fylla i med uppgifter om ditt företag. Varje företag kommer att tilldelas en tidsslot (30 minuter) mellan kl 10.00 och 14.00, tiderna fördelas i mån om plats. Antalet platser är alltså begränsat så anmäl dig så snart som möjligt, dock senast torsdag 9 november. 

Mer om Exportboost och Västra Götalands Regionala Exportcenter

Exportboost är en aktivitet i den öppna innovationsmiljön Gothia Science Park och arrangeras av Västra Götalands Regionala Exportcenter, ett samarbete mellan AlmiBusiness SwedenBusiness Region GöteborgEnterprise Europe NetworkEKN, Industriell DynamikSEKVästra Götalandsregionen och Västsvenska Handelskammaren. Syftet med samarbetet är att göra det lättare för dig som vill göra internationella affärer. 

Exportcenter drivs med stöd av medel från Tillväxtverket inom ramen för den nationella satsningen Regionala Exportcenter.