En kväll för idéer och entreprenörer

Genom åren har det passerat hundratals individer och idéer genom Gothia Innovations olika entreprenörsprogram, så som Framtidén och Idétrampolinen. Detta ska nu firas med en avslutningsfest.

Inbjudna är tidigare deltagare i entreprenörsprogrammen, tillsammans med personer som vill mingla och inspireras av andra entreprenörers berättelser. 

Gustaf Josefsson Tadaa underhåller

På scen: Gustaf Josefsson Tadaa, en av Sveriges mest anlitade föreläsare inom områden som trender och teknologi. På ett underhållande sätt väver han samman vetenskap, historieberättande och humor vilket fångar intresset hos en bred publik.

Kvällen börjar med mingel kl. 17.30.

Bidra med dina tips, råd och erfarenheter

Vi vill gärna uppmärksamma intressanta historier från tidigare deltagare från entreprenörsprogrammen, så om du har något att dela med dig av som kan vara nyttigt för andra att höra - tveka inte att höra av dig med ett mail till Carolina Green, carolina.green@gsp.se.

Säkra din biljett senast 30 november

Under avslutningsfesten kommer vi att bjuda på middag och önskar därför att du anmäler ditt deltagande, inklusive eventuella önskemål om specialkost, senast den 30 november.
Anmälan gör du här.

​Har du en idé?

Gothia Science Parks inkubator och alla möjligheter att finna stöd och hjälp för att starta företag finns givetvis kvar. Är du nyfiken på att testa din idé? Läs mer här.