Fira in sommaren med Sillafrukost

Sommaren närmar sig och för att fira detta bjuder Gothia Innovation traditionsenligt in alla företag som sitter i Gothia Science Park till Sillafrukost.

I Gothia Innovations arbete med att utveckla och driva Gothia Science Park är just mötet mellan Parkföretagen en viktig aktivitet. Det är människorna som gör skillnad, framförallt när individer från olika områden och företag får möjlighet att mötas och utbyta tankar, idéer och erfarenheter. Det är just det som är själva tanken med Gothia Science Park, att det ska vara en plats för verksamheter och individer att mötas och utvecklas. Sillafrukosten är därför ett ypperligt tillfälle för dig och ditt företag att träffa andra företag i Gothia Science Park och skapa nya kontakter.

Anmälan

Du anmäler dig till Sillafrukosten via formuläret nedan. Sista anmälningsdag är 16 juni kl. 12.00

Väntelista

Antalet platser till Sillafrukosten är begränsat. Om platserna blir fullbokade kan du kan skriva upp dig på vår väntelista. Det innebär att om vi får återbud kommer platserna i tur och ordning att tilldelas personerna på väntelistan. För att skriva upp dig på väntelistan tar du kontakt med Ann-Christin Persson via konferens@gsp.se. Eftersom antalet platser är begränsade till 200 stycken är det viktigt att du som har fått en plats till Sillafrukosten avanmäler dig vid förhinder. Detta för att personerna på väntelistan ska ha möjlighet att få din plats. Även avanmälningar görs till konferens@gsp.se

Kort om Gothia Innovation AB

Gothia Innovation AB driver och utvecklar Gothia Science Park, en innovationsmiljö som ligger i anslutning till Högskolan i Skövde. Gothia Innovation stöttar individer och företag med affärsutveckling, innovationsledning samt nätverks- och kompetensutveckling. Gothia Innovation AB grundfinansieras av Västra Götalandsregionen och Skövde kommun.