Fira in sommaren med traditionsenlig Sillafrukost

Sommaren närmar sig och för att fira detta anordnas en traditionsenlig Sillafrukost för alla företag som sitter i
Gothia Science Park.

I Gothia Innovations arbete med att utveckla och driva Gothia Science Park är mötet mellan Parkföretagen en viktig aktivitet. Det är människorna som gör skillnad, framförallt när individer från olika områden och företag får möjlighet att mötas och utbyta tankar, idéer och erfarenheter. Det är just det som är själva tanken med Gothia Science Park, att det ska vara en plats för verksamheter och individer att mötas och utvecklas. Sillafrukosten är därför ett ypperligt tillfälle för dig och ditt företag att träffa andra företag i Gothia Science Park och skapa nya kontakter.

Sillafrukosten är kostnadsfri, dock krävs avanmälan vid förhinder senast 14 juni.

Anmälan

Du anmäler dig till Sillafrukosten via formuläret nedan. Sista anmälningsdag är den 18 juni kl .12.00

Vid förhinder - avanmäl dig

Får du förhinder måste du avanmäla dig, det gör du genom att skicka ett mail till event@gsp.se där du i ämnesraden skriver "Avanmälan Sillafrukost". Avanmälan ska göras senast den 14 juni, annars kommer ditt företag att debiteras 120 kr inklusive moms.

Väntelista

Antalet platser till Sillafrukosten är begränsat till 200 st. När platserna är slut kommer formuläret på sidan att tas bort, men du kan då sätta upp dig på vår väntelista. Det innebär att om vi får återbud kommer platserna i tur och ordning att tilldelas personerna på väntelistan. För att skriva upp dig på väntelistan skickar du ett mail till event@gsp.se, i ämnesraden skriver du "Plats på väntelistan".
Vi kommer sedan att kontakta dig om du får en plats på Sillafrukosten.