Föreläsning: This is a mans world … or maybe not anymore?

En av de snabbast växande branscherna i Skövde, Sverige och världen är IT-branschen, en bransch som i de flesta fall är mycket mansdominerad. Hur har det varit att ta sig in i den branschen som kvinna, fru, mamma och kommunikationsvetare?

Om föreläsningen

Välkommen på en inspirerande föreläsning där du får lyssna till Petra Holmbäck, som jobbar på Sigma IT Consulting, och hennes yrkesresa där hon kommer dela med sig av sina erfarenheter och vad hon har gjort för att lyckas inom en mansdominerad IT-bransch. Petra får ofta höra att hon är tuff och hård, men är det egentligen sanningen? Kom och gör din egen bedömning!

Om föreläsaren

Petra Holmbäck har varit verksam inom mediebranschen, drivit ett bemannings – och rekryteringsföretag med IT-fokus och är sedan ett par år tillbaka ledare inom en av de mest föränderliga branscherna, IT-konsultbranschen. Idag leder Petra Business Area Mid (Skövde/Jönköping/Linköping) på Sigma IT Consulting, som arbetar stenhårt för att öka intresset för IT-branschen generellt, och i synnerhet att locka branschens kvinnor till sig.

Anmälan

Du anmäler dig till lunchföreläsningen via formuläret nedan.
​Vid förhinder krävs avanmälan, detta görs till event@gsp.se.

Mer information

Eventet är en lunchföreläsning och lunch finns att köpa i Restaurang Orangeriet i Portalen, du tar med dig lunchen in till föreläsningen. Det går också fint att ta med dig din matlåda och äta den under föreläsningen.

Det är drop-in från kl. 11.45 och föreläsningen startar kl. 12.00.

Kommer du med bil? Glöm inte att ta ett parkeringstillstånd, dessa finns på receptionsdisken i Portalen.

Har du frågor är du välkommen att kontakta Carolina Green via carolina.green@gsp.se.