Frukostmöte för Skövdeföretag

Välkommen till Näringslivsforums frukostmöte för Skövdeföretag den 25 januari i Gothia Science Park.
Kom och träffa andra företagare och lyssna på tre företagspresentationer. 

Skövdes företag vill nätverka och synas - det är utgångspunkten för Näringslivsforums tjänstefrukost som arrangeras i samverkan med Gothia Science Parks Open Arena. Under en innehållsrik timme får du inte bara gott om tid att prata med andra företagare utan även möjlighet att lyssna på företagspresentationer utifrån vad de kan erbjuda och vad de behöver samarbeta kring. Detta är ett ypperligt tillfälle att knyta nya affärskontakter och lära sig mer om vilka företag det finns att samverkan med i Skövde.

Under denna företagsfrukost får du lära känna:

  • Kommunens Näringslivsenhet, föreläser gör Ramona Nilsson
  • Kompetensförsörjningen i Skövdes näringsliv, föreläser gör Johan Strömberg
  • Styr Dirigenten Energibesparing i Fastigheter, föreläser gör Arne Lorentzon

Övrig information

Det är kostnadsfritt att delta under företagsfrukosten, men det krävs anmälan eftersom det serveras frukost till alla deltagare. Anmälan gör du senast kl. 12.00 den 23 januari till info@nlfskovde.se.

Om Gothia Science Parks Open Arena

Gothia Science Parks Open Arena hjälper dig och din verksamhet att utveckla och utvecklas genom att erbjuda möjlighet till nätverks- och kompetensutveckling, samverkan med andra aktörer samt möjlighet till utveckling av en idé. Genom Open Arena kan ni öka er konkurrenskraft och tillväxt, utveckla produkter/tjänster, samarbeten och få tillgång till kompetens. Open Arena drivs av Gothia Innovation AB, som har i uppdrag att driva och utveckla innovationsmiljön Gothia Science Park, som ligger i anslutning till Högskolan i Skövde. De största finansiärerna av Gothia Innovations verksamheter och projekt är Västra GötalandsregionenSkövde kommun och Skaraborgs Kommunalförbund.