Ge din feedback och hjälp nästa generations dataspelsutvecklare

Just nu söker Folkuniversitetet personer från etablerade spelföretag i Gothia Science Park som kan ställa upp som jury under ett pitch-event, där studenterna på Yh-utbildningen inom Dataspel presenterar sina senaste spelprojekt.

Om pitch-eventet

Onsdagen 29 mars kommer de studerande på Folkuniversitetets Datorspelsutbildning att göra en presentation av deras senaste spelprojekt framför en jury bestående av personer från etablerade spelföretag. Just nu söker Folkuniversitetet personer som kan vara med i juryn för att dela med sig av sin kunskap och sina erfarenheter till studenterna i samband med pitcharna.

Under dagen kommer 5 stycken spelprojekt att pitchas. Varje projekt kommer att visa en kort trailer, göra en pitch (5 minuter) samt svara på frågor (5-10 minuter). Pitcharna kommer att hållas på engelska.

Det kommer att serveras te/kaffe och smörgås för alla besökare.

Var med och bidra - delta i juryn

​Vill du dela med dig av dina erfarenheter till nästa generations dataspelsutvecklare? Då ska du höra av dig till Amanda John, amanda.john@folkuniversitetet.se eller Peter Karlsson, peter.karlsson@folkuniversitetet.se, senast 28 mars. 

Om Folkuniversitetets Dataspelsutbildning  

Datorspelsutbildning är en Yh-utbildning på två år där de studerande erhåller kunskaper genom praktiskt arbete i projektform med ständigt ökande svårighetsgrad och verklighetsförankring. Spelprojekten som de studerande ska presentera är slutresultatet från deras senaste kurs, som bland annat har täckt arbete med Scrum (Pivotal tacker), versionhantering (Git), samt att planera, utföra, samla in och utvärdera data/feedback från ett antal speltester som en del av arbetsprocessen. De studerande har även utfört enklare marknadsanalyser; konkurrenter, usp och målgrupp. Läs mer om Folkuniversitetets Dataspelsutbildning här.