Let's meet: Inspirationsföreläsning med Reko-ringen

Under denna kväll kommer Victoria Svensson, som sköter Reko-ringen i Skövde, berätta om sitt ideella arbete, sina drivkrafter och vad som gör att hon glatt väljer att besöka en parkering varje vecka, året om.

Inspirationsföreläsning

Reko står för rejäl konsumtion och innebär rent praktiskt att vanliga människor kan handla mat direkt från lokala producenter utan mellanhänder. Reko-ringen i Skövde har varit igång i drygt ett år och den växte snabbt till att bli landets största, sett till medlemsantal. Konceptet härstammar från Finland men har spridit sig över landet och finns idag i flertalet av våra grannkommuner.

Vid detta Let's meet-tillfälle får du lyssna till en inspirationsföreläsning med Victoria Svensson och om hennes ideella arbete, drivkrafter och vad det är som gör att Reko-ringen i Skövde har vuxit så snabbt.

Eventet är kostnadsfritt men du står för din egen mat och dryck.
​Växthusets café hittar du på Kaplansgatan 16b.

Om Let's meet

Syftet med Let’s meet är att få människorna som rör sig i och omkring Gothia Science Park att träffas, knyta nya kontakter, utbyta erfarenheter och inspirera varandra. Vi håller till i Växthusets café (Kaplansgatan 16b) där vi varannan torsdag bjuder in till mingel, mat och trevligt umgänge. Varje tillfälle har sin egen agenda och oftast finns någon intressant talare inbokad som på ett otvunget sätt berättar om sig själv, sitt entreprenörskap eller annat som vi tror kan vara spännande att lyssna till. Detta är också en chans att spana in vårt nya Co-working space – en arbetsplats för alla.