Let's meet - mingel och inspiration

Under fem torsdagar i höst anordnar Gothia Science Parks inkubator och Drivhuset "Let's meet", ett afterwork-liknande tillfälle för dig som student, inkubatorföretag, parkföretag eller bara nyfiken, att träffas och mingla.

Om Let's Meet

Under fem torsdagar erbjuder Gothia Science Parks inkubator och Drivhuset en enkel middag till ett bra pris samt möjlighet att lyssna på två olika inspirationsföreläsningar á 20 mintuer. Inspirationsföreläsningarna hålls av entreprenörer och andra spännande människor som har något intressant att berätta från deras liv.

På plats finns också personal från inkubatorn och Drivhuset samt Studentkårens olika verksamheter för att svara på frågor och knyta kontakter.

Eventet är kostnadsfritt och de första 20 personerna blir bjudna på mat.

Föreläsare 30 november

Jonna Nyberg, retorikkonsulten som lär oss att hantera nervositet och Maria Hillerström som tar oss igenom gerillamarknadsföringens djungel.

Mer information

Vill du veta mer? Då är du välkommen att höra av dig till:

Carolina Green, Gothia Science Park Inkubator, carolina.green@gsp.se

Veronica Tigerberg, Drivhuset, veronica.tigerberg@drivhuset.se

​Om Gothia Science Parks inkubator

Gothia Science Park Inkubator är en av landets ledande inkubatorer och en möjlighet för dig som har en affärsidé att utvecklas som entreprenör och starta företag. Gothia Science Park Inkubator stöttar utvecklingen av kunskapsintensiva företag att nå affärsmässig framgång på en internationell marknad. Gothia Science Park Inkubator drivs av Gothia Innovation AB, som har i uppdrag att driva och utveckla innovationsmiljön Gothia Science Park, som ligger i anslutning till Högskolan i Skövde. De största finansiärerna av Gothia Innovations verksamheter och projekt är Västra GötalandsregionenSkövde kommunSkaraborgs Kommunalförbund och Vinnova.