Lunchföreläsning: Lär känna Ludosity Learning

Kom och lyssna på en lunchföreläsning där du får möjlighet att nätverka samt lära känna Ludosity Learning som ett av företagen i Gothia Science Park.

Mer om lunchföreläsningen

Föreläsare är Pontus Askbrink och han kommer att berätta mer om Ludosity Learning, ett spelföretag som arbetar inom serious games och som startades 2012 med avsikten att ge svensk skola ett modernt och nytänkande verktyg för att öka elevers motivation till skolarbetet. 

Pontus Askbrink har 24 års erfarenhet inom tillverkningsindustrin bakom sig, varav 14 år som ingenjör. Sedan 2012 har han arbetat på Ludosity Learning, då med ljud och musik till spelen, och sedan mars 2017 är han vd på företaget.

Målgrupp

Personer verksamma inom skol- och utbildningsväsendet, (exempelvis rektorer, IKT-pedagoger, lärare och fritidspedagoger) spelutvecklare samt mjuk- och hårdvarudistributörer.

Mer information och anmälan

Du anmäler dig till lunchföreläsningen via formuläret nedan. Lunch finns att köpa i Restaurang Orangeriet i Portalen eller i Växthusets café. Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Gustaf Lexell via gustaf.lexell@gsp.se. Lunchföreläsningen anordnas av Gothia Innovation AB.

Om Gothia Science Park Lunchföreläsning

Gothia Science Park Lunchföreläsning är en kompetens- och nätverksaktivitet där individer kan ta del av olika typer av kunskap och information under sin lunchrast i den öppna innovationsmiljön Gothia Science Park. Det är också ett tillfälle för olika aktörer att dela information om sin verksamhet eller ett specifikt ämne. Syftet med Gothia Science Park Lunchföreläsning är att tillhandahålla ett koncept för kontinuerlig kompetensutveckling och en möjlighet för individer att utöka sitt nätverk. Konceptet drivs av Gothia Innovation AB i rollen som Gothia Science Park Open Arena, som finansieras av Västra Götalandsregionen och Skaraborgs Kommunalförbund.

Kort om Gothia Innovation AB

Gothia Science Park Open Arena hjälper dig och din verksamhet att utveckla och utvecklas genom att erbjuda möjlighet till nätverks- och kompetensutveckling, samverkan med andra aktörer samt möjlighet till utveckling av en idé. Genom Gothia Science Park Open Arena kan ni öka er konkurrenskraft och tillväxt, utveckla produkter/tjänster, samarbeten och få tillgång till kompetens. Gothia Science Park Open Arena drivs av Gothia Innovation AB, som har i uppdrag att driva och utveckla innovationsmiljön Gothia Science Park, som ligger i anslutning till Högskolan i Skövde. De största finansiärerna av Gothia Innovations verksamheter och projekt är Västra GötalandsregionenSkövde kommun och Skaraborgs Kommunalförbund.

Registrering till Lunchföreläsning: Lär känna Ludosity Learning

Anmälan senast den: 3 maj, 2017
Representerar du ditt företag = företagets hemkommun. Deltar du som privatperson = din hemkommun.