Lunchföreläsning: Mätetal i kombination med mjuka värden

Hårt eller mjukt? Den ena klarar sig sällan utan den andra. Genom att mäta det viktiga för din organisation, lyssna mellan raderna och agera med fokus på mål skapas produktivitet.

Om lunchföreläsningen

Den 26 april anordnas en lunchföreläsning med Madeleine Fiedler Andrén från Kraft & Balans. Under föreläsningen kommer Madeleine titta närmre på mätetal och vilken vinning du och din verksamhet får av att jobba med siffror i kombination med mjuka värden. Kopplingar görs till varför det är lönsamt för dig att implementera AFS 2015:4, med andra ord att arbeta med organisatorisk och social arbetsmiljö på din arbetsplats och hur det kommer att bidra till att företaget når sin fulla potential.

Efter föreläsningen har du med dig nya insikter och tips om hur enkla mätetal kan koppla samman det hårda med det mjuka. Något enkelt att börja använda direkt.

Målgrupp

Ledare och anställda som vill ha en inblick i hur hårda och mjuka värden hänger samman i en framgångsrik organisation. 

Om föreläsaren

Madeleine Fiedler Andrén har de senaste 10 åren en bakgrund inom personal och lön, bland annat som föreläsare, lönekonsult och HR Manager. Hon arbetar idag som coach, handledare och HR konsult – främst med att stötta och coacha medarbetare, chefer och arbetssökande från världens alla hörn. Madeleines största drivkraft är att skapa engagemang och driv mot mål utan att tappa gnistan, det vill säga att ha kul och trivas på vägen.

Mer information och anmälan

Du anmäler dig till lunchföreläsningen via formuläret nedan. Lunch finns att köpa i Restaurang Orangeriet i Portalen då Växthusets café är stängt denna dag. Vid förhinder avanmäler du dig genom att kontakta konferens@gsp.se.

Om Gothia Science Park Lunchföreläsning

Gothia Science Park Lunchföreläsning är en kompetens- och nätverksaktivitet där individer kan ta del av olika typer av kunskap och information under sin lunchrast i den öppna innovationsmiljön Gothia Science Park. Det är också ett tillfälle för olika aktörer att dela information om sin verksamhet eller ett specifikt ämne. Syftet med Gothia Science Park Lunchföreläsning är att tillhandahålla ett koncept för kontinuerlig kompetensutveckling och en möjlighet för individer att utöka sitt nätverk. Konceptet drivs av Gothia Innovation AB i rollen som Gothia Science Park Open Arena, som finansieras av Västra Götalandsregionen och Skaraborgs Kommunalförbund.