Lunchföreläsning: Utvecklas snabbare mot uppsatta mål

Vad får människor att trivas på jobbet och hur kan vi enkelt arbeta med det i vardagen? Genom att arbeta aktivt med engagemang, motivation och egenansvar kan företag utvecklas snabbare mot uppsatta mål.

Om lunchföreläsningen

Den 19 april anordnas en lunchföreläsning med Malin Emilsson från Kraft & Balans. Under föreläsningen får du klart för dig varför det är viktigt med kunskap om mjuka värden, vad du konkret kan göra och hur. Malin kommer att koppla praktisk psykologi med enkla grepp och verktyg som kan bli en del i ditt företags vardag och som bidrar till bättre kommunikation och högre engagemang. Du kommer även få ett tydliggörande kring hur dessa enkla verktyg hänger ihop med AFS 2015:4 som handlar om social och organisatorisk arbetsmiljö och som är alla ledares ansvar sedan 31 mars 2016. Efter föreläsningen har du med dig nya insikter och enkla verktyg att börja använda på en gång. Vad skulle du vilja utveckla i din vardag?

Målgrupp

Ledare och anställda som vill ha en inblick i hur du kan arbeta med mjuka värden för att skapa framgångsrika företag, engagerade medarbetare och attraktiva arbetsplatser.

Om föreläsaren

Malin Emilsson har en bakgrund som lärare på Högskolan i Skövde och konsult i IT-branschen men har de senaste åren arbetat inom HR som utvecklingskonsult och coach i Kraft & Balans, som hon drivit sedan 2013. Hon har arbetat med allt från rehabilitering till ledarcoaching, teamutveckling och utbildning. Hon arbetar också på en av Sveriges främsta coachutbildningar i Göteborg, Gothia Akademi. Malins största drivkraft är att skapa arbetsglädje och engagemang som hjälper människor och företag att nå sina mål.

Mer information och anmälan

Du anmäler dig till lunchföreläsningen via formuläret nedan. Lunch finns att köpa i Restaurang Orangeriet i Portalen eller i Växthusets café. Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Malin Emilsson, malin@kraftochbalans.com. Avanmälan görs till konferens@gsp.se.

Kommande lunchföreläsning

Nästa lunchföreläsning i Gothia Science Park äger rum den 26 april och kommer att handla om mätetal och vilken vinning du och din verksamhet får av att jobba med siffror i kombination med mjuka värden. Du hittar mer information om den här.

​Om Gothia Science Park Lunchföreläsning

Gothia Science Park Lunchföreläsning är en kompetens- och nätverksaktivitet där individer kan ta del av olika typer av kunskap och information under sin lunchrast i den öppna innovationsmiljön Gothia Science Park. Det är också ett tillfälle för olika aktörer att dela information om sin verksamhet eller ett specifikt ämne. Syftet med Gothia Science Park Lunchföreläsning är att tillhandahålla ett koncept för kontinuerlig kompetensutveckling och en möjlighet för individer att utöka sitt nätverk. Konceptet drivs av Gothia Innovation AB i rollen som Gothia Science Park Open Arena, som finansieras av Västra Götalandsregionen och Skaraborgs Kommunalförbund.