Lunchföreläsning: Våga, vara och vinn

Välkommen på en inspirerande lunchföreläsning om hur vi som individer kan ta egenansvar för vår mentala hälsa och
på så sätt påverka våra resultat, både på arbetet och privat.

Om föreläsningen

Föreläsaren Bengt Ove Svensson kommer att berätta om sina egna erfarenheter och kopplar dessa till dagens forskning om mental hälsa. Han kommer ge tips på hur du kan påverka ditt mindset för en lyckligare vardag, både på arbetet och i ditt privatliv. Detta är en föreläsning om att våga tro på sig själv, våga vara sig själv och med nya perspektiv vinna sig själv.

Målet med lunchföreläsningen är att du som deltagare ska få en tankeställare kring perspektiv samt bli nyfiken på mental hälsa.

Om föreläsaren

Bengt Ove Svensson är 38 år och bosatt i Skövde. Under de senaste 16 åren har han arbetat med att motverka utanförskap, organisationsutveckling och coachning i alla tänkbara former. Långt innan ordet coachning blev populärt.

Idag arbetar Bengt Ove som föreläsare och organisationsutvecklare samt studerar för tillfället till certifierad mental coach på Skandinaviska Ledarhögskolan i Örebro. Under åren har han haft diverse titlar såsom verksamhetschef, projektledare, projektkoordinator, säljare, utbildare, föreläsare, coach, samordnare, utbildningschef och konsult. Med sig har han också sina erfarenheter av sjukskrivning, fysisk skada, utmattning och arbetslöshet. Något han vänt till en styrka och fördel i sitt liv och sitt arbete.

Har du frågor om innehållet i lunchföreläsningen är du välkommen att kontakta Bengt Ove Svensson via bos@prajna.nu.

Anmälan

Du anmäler dig till lunchföreläsningen via formuläret nedan.
​Vid förhinder krävs avanmälan, detta görs till event@gsp.se.

Mer information

Eventet är en lunchföreläsning och lunch finns att köpa i Restaurang Orangeriet i Portalen, du tar med dig lunchen in till föreläsningen. Det går också fint att ta med dig din matlåda och äta den under föreläsningen. Har du frågor är du välkommen att kontakta Carolina Green via carolina.green@gsp.se.