Medarbetarskap för ett hållbart arbetsliv

Under denna lunchföreläsning problematiserar Thomas Andersson, biträdande professor i företagsekonomi vid Högskolan i Skövde, trenderna i dagens arbetsliv och diskuterar hur dessa kan hanteras.

Målgrupp

Lunchföreläsningen riktar sig till chefer och medarbetare i både privat och offentlig verksamhet.

Om föreläsaren

Thomas Andersson är biträdande professor i företagsekonomi vid Högskolan i Skövde där han leder forskningsgruppen Medarbetarskap och organisatorisk resiliens. Den drivande frågan i hans forskning de senaste 20 åren har varit: varför gör människor som de gör i sitt arbete? Det har fört honom till forskningsfält som ledarskap, medarbetarskap, organisationsförändring och professioner.

​Mer information

Du anmäler dig till lunchföreläsningen via formuläret nedan. Lunch finns att köpa i Restaurang Orangeriet i Portalen som du kan ta med och äta under föreläsningen.

Om Gothia Science Park Lunchföreläsning

Gothia Science Park Lunchföreläsning är en kompetens- och nätverksaktivitet där individer kan ta del av olika typer av kunskap och information under sin lunchrast i den öppna innovationsmiljön Gothia Science Park. Det är också ett tillfälle för olika aktörer att dela information om sin verksamhet eller ett specifikt ämne. Syftet med Gothia Science Park Lunchföreläsning är att tillhandahålla ett koncept för kontinuerlig kompetensutveckling och en möjlighet för individer att utöka sitt nätverk. Konceptet drivs av Gothia Innovation AB i rollen som Gothia Science Park Open Arena, som finansieras av Västra Götalandsregionen och Skaraborgs Kommunalförbund.

Registrering till Medarbetarskap för ett hållbart arbetsliv

Anmälan senast den: 27 september, 2017
Representerar du ditt företag = företagets hemkommun. Deltar du som privatperson = din hemkommun.