Öppet hus: Kolla in Skövdes första co-working space

Det är med stor glädje som vi nu kan berätta att vi har byggt ett co-working space i Gothia Science Park! Under v.6 är du varmt välkommen på Öppet hus för att se vilken nytta du kan ha av vårt co-working space.

Gothia Science Parks co-working space är platsen där du hittar en skön miljö, trivsam stämning och gott kaffe, samtidigt som du har obegränsat med möjligheter att skapa dig nya nätverk, massor av spännande samtalsämnen och ny kunskap.

I vårt co-working space erbjuder vi dig en arbetsplats för dagen, dit du kommer när du vill byta arbetsmiljö en stund eller när du känner att tvättmaskinen pockar alltför mycket på din uppmärksamhet. Kanske har du varit på konferens och vill spendera resten av dagen hos oss istället för att slösa tid på att ta dig tillbaka till kontoret. Eller så vill du som student sitta i en inspirerande miljö och skriva ditt examensarbete.

Oavsett vad just din anledning är, har du en plats här hos oss.

​Öppet hus

​Du är välkommen på Öppet hus under v. 6 (5 - 9 februari) mellan kl. 08.00 - 15.00. Kom och ta reda på hur just du kan använda vårt co-working space.

 

Här kan du läsa mer om vad ett co-working space är