Play My Game med The Game Incubator

Testa lokalproducerade dataspel och snacka spel med spelutvecklare från The Game Incubator. Nyfiken på att starta spelbolag? Kom och se vilka möjligheter som finns!

Den 28 november mellan kl. 11-19 är du välkommen till Visual Arena på Lindholmen för att testa några av de spel som utvecklas av spelbolagen i The Game Incubator i Skövde och Göteborg. En grym möjlighet att snacka och testa spel! Det är fri entré och drop-in under hela dagen.

Om Play My Game

Play My Game är ett koncept som bygger på att dataspelsutvecklare visar upp sina spel i ett tidigt skede för att få respons på spelet från bland annat andra utvecklare, spelintresserade och investerare. Tanken är att dataspelsutvecklarna ska kunna ta till sig feedbacken och fortsätta utveckla spelet för att spara tid och pengar. Konceptet startades av The Game Incubator i samarbete med Sweden Game Arena år 2015.

Kort om The Game Incubator

The Game Incubator drivs av Gothia Innovation AB, företaget som driver och utvecklar Gothia Science Park i Skövde. The Game Incubator startades i Gothia Science Park i Skövde år 2004 och 2014 öppnades en filial av The Game Incubator på Lindholmen Science Park i Göteborg. Etableringen av The Game Incubator i Göteborg sker i samverkan mellan Gothia Innovation AB och Lindholmen Science Park. Projektet pågår fram till år 2020 och finansieras av Europeiska regionala utvecklingsfonden genom Tillväxtverket och Västra Götalandsregionen. Här kan du läsa mer om The Game Incubator