Resa till IT-mässan CeBIT

CeBIT är världens största IT-mässa och ett ypperligt tillfälle för omvärldsbevakning och att knyta nya kundkontakter. 2013 anordnar vi återigen en gemensam resa för GSP-företag och företag knutna till innovationsmiljön Gothia Science Park och dess nätverk.

Den internationella IT-branschen är odelat positiv till CeBIT, det visar fjolårets besöksutvärderingar. Under mässdagarna genomfördes över 7 miljoner affärsmöten. Besökarna konstaterar i sina omdömen att mässan både genererar nya affärskontakter och nya kundprospects.

För 2013 års mässa utlovas ett enastående program och ökad fokus på interaktivitet. Och du har möjligheten att vara på plats. Gothia Science Park arrangerar en gemensam resa onsdag till lördag den 6-9 mars. I resan ingår buss, del i 2-bäddshytt/dubbelrum, en frukost, mässtransfer, entré och tysk vägskatt. Priset är 2 995 kr/person, exklusive moms.

Mer information

Om du vill ha mer information ska du ta kontakt med Kenneth Alfelt, kenneth.alfelt@gsp.se eller 0708-49 30 50. Du kan läsa mer om mässan och dess program på webbplatsen.

Resan arrangeras i samarbete med Forellenresor. Läs mer om dem som arrangör på deras webbplats.