Så bygger du en diskrimineringsfri arbetsplats

Under en lunchföreläsning kommer Kicki Bornhammar, verksamhetsledare på EDCS, ge dig en bredare bild av vad trakasserier är och hur de är kopplade till strukturer och arbetsplatskulturer.

Mer om lunchföreläsningen

Under föreläsningen kommer du få ta del av olika verktyg för att bygga en diskrimineringsfri arbetsplatskultur. Du kommer även få ta del av de lagar och bestämmelser som gäller, arbetsgivarens ansvar samt hur trakasserier och sexuella trakasserier kan förebyggas och hanteras när de uppstår. 

​Anmälan

​Du anmäler dig till lunchföreläsningen via formuläret nedan, senast den 16 januari.

Vid förhinder krävs avanmälan, detta görs till event@gsp.se.

Om föreläsaren

Kicki Borhammar är verksamhetsledare hos EDCS, resurscentrum för jämställdhetsutveckling. EDCS har bred erfarenhet av att arbeta med inkluderingsarbete inom den privata och offentliga sektorn. Läs mer om EDCS här.

​Mer information

Eventet är en lunchföreläsning och lunch finns att köpa i Restaurang Orangeriet i Portalen, du tar med dig lunchen in till föreläsningen. Det går också fint att ta med dig matlåda och äta den under föreläsningen om du har. Har du frågor är du välkommen att kontakta Elinor Aronsson via elinor.aronsson@gsp.se.