Traditionsenlig Julfrukost för alla Parkföretag

Julen och det nya året närmar sig med stormsteg. För att fira detta bjuder Gothia Innovation in till en traditionell julfrukost för alla företag i Gothia Science Park. 

Julfrukosten är ett ypperligt tillfälle för dig och ditt företag att träffa andra företag i Gothia Science Park och ta del av vad som skett under året som gått och vad som planeras inför 2018.

I Gothia Innovations arbete med att, utifrån företagens behov, utveckla och driva Gothia Science Park är just mötet mellan medlemmarna i parken en viktig aktivitet. Det är människorna som gör skillnad, framförallt när individer från olika områden och företag får möjlighet att mötas och utbyta tankar, idéer och erfarenheter. Det är det som är själva tanken med Gothia Science Park, att det ska vara en plats för verksamheter och individer att mötas och utvecklas.

Anmälan

Antalet platser till julfrukosten är begränsat till 200 stycken, anmäl dig redan idag för att säkra din plats. Anmälan ska göras senast den 13 december via formuläret nedan.

Väntelista

Om platserna tar slut kan du skriva upp dig på vår väntelista genom att skicka ett mejl med ditt namn och företagsnamn till event@gsp.se. Vid återbud kommer platserna i tur och ordning att tilldelas personerna på väntelistan. 

Avanmälan

Eftersom antalet platser är begränsade till 200 stycken är det viktigt att du som har fått en plats till julfrukosten avanmäler dig vid förhinder. Detta för att personerna på väntelistan ska ha möjlighet att få din plats. Även avanmälningar görs till event@gsp.se.

Kort om Gothia Innovation AB

Gothia Innovation AB driver och utvecklar Gothia Science Park, en innovationsmiljö som ligger i anslutning till Högskolan i Skövde. Gothia Innovation stöttar individer och företag med affärsutveckling, innovationsledning samt nätverks- och kompetensutveckling. Gothia Innovation AB grundfinansieras av Västra Götalandsregionen och Skövde kommun.