Träna och prova på längdskidor med expert

Nu har du chansen att träna eller bara prova längdskidåkning med träningskonsulten Patrik Johansson och hans instruktörer.

Gothia Science Parks idrottsförening rivstartar 2018 med en träningsdag där längdskidåkning är i fokus. Oavsett om du siktar på Vasaloppet eller bara vill prova på längdskidåkning är du välkommen att delta och få experthjälp av träningskonsulten Patrik Johansson och hans instruktörer. Under eftermiddagen/kvällen får du instruktioner, tips och råd anpassade till din nivå utifrån kunskap och erfarenhet. Varje grupp kommer att träna i en och en halv timme. Vilken tid just du ska träna meddelas per mail efter sista anmälningsdagen den 10 januari.

- Vi kommer att dela in i mindre grupper efter kunskapsnivå så alla får den hjälp de behöver. Alla kommer att lämna dagen med nya kunskaper och möjlighet att njuta mer av härliga vinterdagar i spåren och kanske till och med i en högre hastighet om så önskas. För att den riktiga vasaloppsstämningen ska infinna sig så dricker vi naturligtvis blåbärssoppa som kommer att serveras under kvällen, berättar Anne-Marie Kaufmann som ingår i arrangörsgruppen Gothia Science Park IF.

- Detta är ett jättebra tillfälle att både få motion, teknikträning samtidigt som vi umgås både med kollegor och andra företag. Och ni som har anställda, varför inte bjuda er personal på en friskvårdsdag, en bra start på det nya året, säger Kaufmann.

Låna utrustning

Du som inte har egen utrustning har möjlighet att låna detta. Det är då viktigt att du tillsammans med övriga uppgifter fyller i längd, vikt och skostorlek i anmälningsformuläret nedan. Har du egen utrustning fyller du bara i namn, företag och e-post.

Anmälan och betalning

Anmäl dig via formuläret nedan, sista dag för anmälan är 10 januari 2018. 150 kr/person betalas i samband med anmälan till bankgiro: 5067-9828. Glöm inte att ange ditt namn (betalar du för flera så ange alla deltagares namn vid betalning), företagsnamn samt skriv in "Längdskidor 18/1".

Väl på plats kommer du behöva köpa ett spårkort som kostar 50kr/dag, vilket lätt löses genom swish eller betalning i kortautomaten.

Avanmälan

Vid förhinder krävs avanmälan, detta görs till event@gsp.se.

Frågor eller funderingar

Om du har några frågor eller funderingar är du välkommen att höra av dig till Anne-Marie Kaufmann, 070-735 48 15 eller Kenneth Johansson, 072-206 87 09.