iP.1 SMS & Wireless Solutions

Arbeta smartare & effektivare med SMS-utskick från din dator. Vi vet hur svårt det kan vara att hålla kontakten med sina kunder och har därför skapat enkla lösningar. Lösningen stavas SMS.

 Öka din försäljning och bibehåll god relation genom personlig kontakt. Skicka enkäter i SMS, skapa SMS- kundklubbar och skicka påminnelser och kallelser via SMS. Användningsområdena är närmast oändliga. Undersökningar visar att med SMS får du en otroligt hög svarsfrekvens och dessutom till låg kostnad.

iP.1 är en uppstickare och ett företag med stark entreprenörsanda. Vi levererar smarta SMS-tjänster med de riktigt stora globala företagens fördelar, samtidigt som den personliga servicen samt flexibiliteten är vår styrka. Vi är dessutom pionjärer inom branschen för trådlöst nätverk och var först i Sverige med att installera gratis wifi på ett varuhus i Skövde år 2005.

"iP.1 har ett verktyg som är lättarbetat och jag ser att vi kommer kunna använda SMS-undersökningar inom flera områden som en del av vårt förbättringsarbete" - David på Länsförsäkring.

Tusentals företag skickar och tar emot miljontals SMS via datorn med iP.1. 
Välkommen som kund Du också!