Graphic Tracer vann "Product of the Year"

Specialty Graphic Imaging Association, SGIA, som är en av de stora branschorganisationerna för den grafiska industrin i USA, har utsett Graphic Tracer Professional till årets produkt i kategorin Grafisk programvara.

Efter att ha utvärderat 255 olika tävlingsbidrag har SGIAs jury valt ut vinnarna till priset Product of the Year, inom flera olika kategorier.

I kategorin Grafisk programvara tog Parkföretaget Graphic Powers hem vinsten med sin produkt Graphic Tracer Professional. Förutom ära, uppmärksamhet och möjlighet att marknadsföra sin produkt innebär vinsten att Graphic Tracer kommer visas i montern Product of the Year Gallery i hall C2 under mässan SGIA Expo 2018, som äger rum den 18-20 oktober i Las Vegas.

- Det är fantastiskt kul att få sådan här uppmärksamhet. Det ger stora möjligheter att stärka vårt varumärke och förbättrar automatiskt både anseende och trovärdighet för både Graphic Tracer och företaget, säger Mats Löfberg, vd på Graphic Powers AB. 

Vinnarna kommer få ta emot sina ”Product of the Year-juveler” vid en ceremoni kvällen innan mässan öppnar.

"Bevis på hårt jobb av Mats"

Med på resan åker Mats affärscoach Kenneth Johansson från Gothia Science Parks inkubator.

- Otroligt kul att ett litet bolag kan skapa sådan lyskraft i en bransch som har sin största omsättning i USA. Detta är bara ett bevis på hårt jobb av Mats och att vårt arbetssätt i Gothia Science Parks inkubator fungerar. Vi jobbar med att komplettera upp idéer med våra verktyg och modeller samt stöttar bolagen med att identifiera sin marknad och kund, säger Kenneth Johansson, verksamhetsansvarig för Gothia Science Parks inkubator. 

Är du på plats i Las Vegas under mässan hittar du Mats Löfberg och hans produkt Graphic Tracer i monter nr. 3337.