Erbjudande

En snabbare väg från idé
till marknad

Vi stöttar talangfulla personer att göra något stort med sina idéer. Hos oss får du stöd att växa, steg för steg.

Kontor

Hos oss på Gothia Science Park finns flexibla kontorslokaler i flera olika hus. Genom att vara en del av inkubatorn får du kontor, mot en lägre avgift, och tillgång till kreativa mötesrum. Detta ger dig möjlighet att fokusera på att få ditt företag att växa.

Kontakter

I Gothia Science Park har du direktkontakt med andra drivna entreprenörer med olika kompetenser. För att stödja dig i ditt nätverksbyggande arrangeras kontinuerligt en rad olika event och aktiviteter med syfte att skapa nya kontakter och nätverk. Det kan bland annat vara frukostmöten, lunchföreläsningar eller workshops.

Kunskap

För att du ska få din idé att flyga ställer vi erfarna affärsutvecklare till ditt förfogande under hela din tid i vår inkubator. Tillsammans med affärsutvecklarna tar ni ut kompassriktningen för ditt företag och etablerar en realistisk målbild. Affärsutvecklarna kommer att hjälpa dig inom områden så som ekonomi, försäljning, marknadsföring, verksamhetsutveckling, styrelseutbildning, förhandlingsutbildning och projektledarutbildning.

Finansiering

Företag hos oss behöver nästan alltid mer pengar än ägaren själv kan satsa. Det behövs bidrag, lån och investeringar. Gothia Science Park har kontakt med en lång rad investerare som för rätt idéer med rätt entreprenörer är beredda att investera och hjälpa drivna entreprenörer framåt.